PETANG Di KUALA SEPETANG



HUhuhuJAN!
plan asalnya nak ke Cameron Highlands pagi nie,

tapi
malang sungguh nasib kami
kenalan-kenalan dari Forum MBC(MalaysianBikersCommunity)
dari pelbagai tempat dan pelbagai latar belakang
berhajat nak ke tempat nyaman tuuu~
tapi hajat kami dihalang oleh

Butir-butir Kristal yg mencurah ke Bumi tanpa henti.

seorang dari Taiping,
serong dari Damansara,
seorg dari Penang,
seorg dari Tapah,
seorg dari Ipoh,
seorg dari Kuala Kangsar,
namun rancangan kami terbantut
kerana kita merancang dan Dia yang menentukannya.

TERPAKSA cancel la jwbnyeee yer.
ate tak ler teman nak meredah hujan panjat Cameron.
kuikuikui ^_^

yang dari Damansara tuh,
si Yangkang namanya(Pelajar Tahun 3 UM)
dia ni mmg smngat waja,kuat n pe bagai lagi lah.
sanggup mai dari sana nak join ride kali nie.
tp terpaksa batal kan,
so nak sambut kdtgn dia neh.
kami pergi jalan2 dan makan2 di Kuala Sepetang.

cantik tmpt neh...
orang2nya pun manis2...


KUala SEpetang nih memang terkenal dengan
MEE UDANG nya.
besaq2 woo udang nya.
freshies ja sumanya.
halmaklumlah kan dkt kuala kan.

nih few snaps dari hensetku.
nih je la stkt yang mampu.
hohoho >.<

Koey Teow Udang Biasa RM7.00
(harganya mahal sket la sbb lebih banyak udang drpd Koey Teow)
layaaaannn~~
Nih plak Udang Masak Merah
RM12.00!
udang sebesar tapak tangan lelaki dewasa tuu~

Pengunjung mmg tak putus-putus mai ke kedai nih.
makan sedap,
kedai pun chantek n kemas,

tak rugi mencuba oi.
^^

pegi mana tak sah kalau tak tengok bunga kan?
hehehe
lain kali mai kat sini jgn lupa snap pic ngan cik-cik yg keja kat sini
sweeeeett~~

p/s:gmbo2 ngan cik2 nih xleh la nk share.heee

dah kenyang???
pe lagi nk wat...
jom jln2 la plak
nex destination
BUKIT MERAH,Perak


PIC OF DA DAY!
p/s:'rider' tebuan kat ats nih tiba2 plak nk jd umo 6 Tahun.
hahaha mcm2 ragam.

Setelah hari pun dah nak malam...
kami suma berangkt pulang ke tempat asal masing2.

tapi si Yangkang terpksa curi2 mnumpang di USM
nk blik UM,hari dh nk mlm pn.

special thanks to:
Mac@Mahaguru
Yangkang
Eddy@bomohujan
Nazim@Yob
n last skali Zharif from Nibong Tebal


13 comments:

Anonymous said...

perghh Mee Udang Kau yad.
mmg kaw kaw ah!

yArdSty said...

kehkehkeh...
mmg heaven mee udang kat sini cha.
nnt ride la ke sini.
ajak family pn layan.

Anonymous said...

hahahahahahaa tuh yang tengah meleper tu jaga2 keje tangkap org tu....bajet kurang...nanti baje lebih kite ride giler2 makan kaw2 jejejej

-bomohujan-

yArdSty said...

hahahak...otak hang eddy.
meleper pakai helmet naek tebuan lak tuh.
wakakakakkakak
sempoi2...

Anonymous said...

safety dowwww hahahaha siap tok janggut buat jari gunting sambil pegang hp ek hhahahahaha hensem x wa time tu... ^_^

Anonymous said...

pasnih kite ride kuat2 lagi k....pi pulau pangkor ke....pi jerman ke..pi australia ke..paris ke...xpun pi denmark jejeje

--bomohujan--

Mohammad Lokman Hakim said...

waaa, series best...berair mulut ak tgk mee udang.hahaha...

yArdSty said...

kehkehkeh...man nnt hang balik mlaysia,mai usm.
kita p sama2.ajak bdak2 mechi.
kehkehkeh

gembala suara said...

poyo. ayat gadis.. (butir-butir kristal kunun, ape mende tu, ish2)

gembala suara said...

poyo. ayat gadis.. (butir-butir kristal kunun, ape mende tu, ish2)

yArdSty said...

gadis???cam mana hang boleh taw tuh ayt gadis jikalau hang bukan pengguna tegar ayat gadis juga?
hahahhahak.
---reverse pyscho---
u'll nver win lah!hahhaa

TayarGolek.Com said...

ride tak ajak aku..hehe

yArdSty said...

kehkehkeh...
mana boleh ha..
bro sume FERNO.
kami nih LaiCi je.
ekekekek

Click here.Don't Hesitate to click It!

Jangan Malu Malu Nak Click! tq!

widgeo.net